Krydderstekt kyllingbryst med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og bearnéssaus
20-30

Krydderstekt kyllingbryst med hvitløksbakte potetskiver og brokkoli, syltet rødløk og bearnéssaus

Ingredienser

Allergener

sulfitt, fisk, egg, bygg, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje

Hvitløksbakte potetskiver og brokkoli
poteter
poteter
700 g
brokkoli
brokkoli
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
Krydderstekt kyllingbryst
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
600 g
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
Syltet rødløk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider- eller hvitvinseddik
eplesider- eller hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
vann
vann
2 dl
Basisvare
Bearnéssaus
bearnéssaus
bearnéssaus (fisk, egg, bygg, melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
535 kCal
Fett 
23 g
Karbohydrater 
43 g
Protein 
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rødløken kan kuttes i båter, og stekes i ovnen sammen med potetene hvis du heller vil det.