Butter chicken med masalapoteter og mangochutney
20-30
Glutenfri

Butter chicken med masalapoteter og mangochutney

Butter chicken er en nydelig indisk rett full av smak. Dypp de gode masalapotetene i den fyldige sausen.
Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje

Masalapoteter
poteter
poteter
700 g
rødløk
rødløk
1 stk
ingefær
ingefær
1 bit
rød chili
rød chili
1 stk
garam masala
garam masala
1 pakke
mangochutney
mangochutney
2 glass
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Ovnsbakte currygrønnsaker
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
rødløk
rødløk
1 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
sitron
sitron
½ stk
karri
karri
1 pakke
Butter chicken
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
600 g
kryddersmør
kryddersmør (melk)
1 pakke
tomatpuré
tomatpuré
1 ss
butter chicken-paste
butter chicken-paste
1 glass
kremfløte
kremfløte (melk)
3 dl
Tilbehør
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
941 kCal
Fett 
50 g
Karbohydrater 
73 g
Protein 
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Mariner gjerne kyllingen i yoghurt naturell for et enda mørere resultat.