Svinefilet med mandelpotetmos, rødkål- og fennikelsalat med klementin, tyttebær og steinsoppsausSmak av jul
20-30
Glutenfri

Svinefilet med mandelpotetmos, rødkål- og fennikelsalat med klementin, tyttebær og steinsoppsaus

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olivenolje, sukker/honning, olje, salt, pepper

Mandelpotetmos
mandelpoteter
mandelpoteter
800 g
lettmelk
lettmelk (melk)
2½ dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Svinefilet
filetstykke av svin
filetstykke av svin
600 g
Rødkål- og fennikelsalat med klementin
fennikel
fennikel
1 stk
rødkål
rødkål
300 g
klementin
klementin
1 stk
sitron
sitron
½–1 stk
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
sukker/honning
sukker/honning
1 ts
Basisvare
Steinsoppsaus
steinsoppsaus
steinsoppsaus (melk)
1 pakke
Tilbehør
rørte tyttebær
rørte tyttebær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
612 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
52 g
Protein 
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk et steketermometer for best resultat. Stek kjøttet til det har 62–64 grader i kjernetemperatur. La kjøttet hvile til temperaturen ligger på 65–68 (rosa kjerne), eller 68–70 grader (gjennomstekt).