Rødvinsgryte med kvernet storfekjøtt, rotgrønnsaker, sopp og fullkornsris, toppet med sprø urtekrutonger
20-30
Laktosefri

Rødvinsgryte med kvernet storfekjøtt, rotgrønnsaker, sopp og fullkornsris, toppet med sprø urtekrutonger

Ingredienser

Allergener

melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Fullkornsris
fullkornsris
fullkornsris
250 g
Rødvinsgryte
gul løk
gul løk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
kålrot
kålrot
300 g
sjampinjong
sjampinjong
200 g
kjøttdeig
kjøttdeig
550 g
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
2 pakker
vann
vann
1 dl
Basisvare
Topping
krutonger med urter
krutonger med urter (hvete)
40 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
733 kCal
Fett 
35 g
Karbohydrater 
69 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også steke rotgrønnsakene, soppen og løken i en stekepanne med litt smør, og servere dem ved siden av gryteretten.