Chorizokjøttboller i tomatsaus med urter og linguine, servert med ruccola og Grana Padano
20-30
Laktosefri

Chorizokjøttboller i tomatsaus med urter og linguine, servert med ruccola og Grana Padano

Ingredienser

Allergener

hvete, egg, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, sukker

Linguine
pasta
pasta (hvete)
380 g
Tomatsaus
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
gul paprika
gul paprika
1 stk
moste tomater
moste tomater
700 ml
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
Chorizokjøttboller
chorizodeig
chorizodeig
550 g
Tilbehør
ruccola
ruccola
50 g
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
696 kCal
Fett 
24 g
Karbohydrater 
78 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha delte cherrytomater og ristede pinjekjerner i ruccolasalaten.