Pannestekt torskefilet med potetkrem, frisk dill, fiskesaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og erter
30-45
Glutenfri

Pannestekt torskefilet med potetkrem, frisk dill, fiskesaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og erter

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Potetkrem
poteter
poteter
700 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
vann
vann
2 dl
Basisvare
Ovnsbakte rotgrønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
kålrot
kålrot
300 g
Fiskesaus med erter og dill
dill
dill
½ bunter
kremet fiskesaus med sitron
kremet fiskesaus med sitron (fisk, melk)
1 pakke
grønne erter
grønne erter
125 g
Pannestekt torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
650 g
Topping
dill
dill
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
443 kCal
Fett 
13 g
Karbohydrater 
45 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Fisken kan også bakes i ovnen i omtrent 10 minutter sammen med rotgrønnsakene, hvis du ønsker mindre oppvask.