Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni
15-20
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med spinat, kokte poteter, karristekt blomkål og sprø pepperoni

Ingredienser

Allergener

fisk, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Fiskeboller i hvit saus med spinat
fiskeboller i hvit saus
fiskeboller i hvit saus (fisk, melk)
1300 g
spinat
spinat
100 g
Karristekt blomkål og sprø pepperoni
pepperoni
pepperoni
100 g
blomkål
blomkål
1 stk
karri
karri
1 pakke
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
711 kCal
Fett 
37 g
Karbohydrater 
59 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek blomkålen i ovnen med litt olje og karri på 220 grader i 15–20 minutter. Du kan også smake til den hvite sausen med litt revet muskat.