Bakt søtpotet med frijoles refritos, pico de gallo, tortillachips og sprø mais
20-30
Glutenfri
Vegetar

Bakt søtpotet med frijoles refritos, pico de gallo, tortillachips og sprø mais

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, olje, bakepapir (kan sløyfes), olivenolje, salt, pepper

Ovnsbakt søtpotet og mais
søtpoteter
søtpoteter
3 stk
chipotlemiks
chipotlemiks
1 pakke
maiskorn
maiskorn
1 pakke
Pico de gallo
tomater
tomater
3 stk
rød chili
rød chili
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
rødløk
rødløk
½ stk
lime
lime
½ stk
Frijoles refritos
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
svarte bønner
svarte bønner
2 pakker
rødløk
rødløk
½ stk
tacokrydder
tacokrydder
1 pakke
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
lime
lime
½ stk
koriander
koriander
½ bunter
vann
vann
1 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tilbehør
små tortillachips
små tortillachips
2 pakker
lettrømme
lettrømme (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
597 kCal
Fett 
28 g
Karbohydrater 
70 g
Protein 
18 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Lag en frisk guacamole til retten hvis du vil.