Mørkokte svineknoker med kokte poteter, servert med hjemmelaget surkål og grov sennep Smak av jul
30-45
Laktosefri
Glutenfri

Mørkokte svineknoker med kokte poteter, servert med hjemmelaget surkål og grov sennep

Ingredienser

Allergener

sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, eplesider-/hvitvinseddik, sukker, salt, pepper

Surkål
hodekål
hodekål
600 g
gul løk
gul løk
1 stk
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
grønt eple
grønt eple
1 stk
vann
vann
4 dl
Basisvare
eplesider-/hvitvinseddik
eplesider-/hvitvinseddik
1 dl
Basisvare
sukker
sukker
1 ss
Basisvare
Kokte poteter
poteter
poteter
700 g
Mørkokte svineknoker
svineknoke
svineknoke
4 stk
Tilbehør
grov sennep
grov sennep (sulfitt, sennep)
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
396 kCal
Fett 
11 g
Karbohydrater 
46 g
Protein 
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Det smaker godt med litt friske urter i surkålen, prøv med persille eller dill. Du kan også koke svineknokene sammen med surkålen for å spare tid og oppvask.