Grove karbonader i peppersaus med smørstekt blomkål, servert med rotmos
15-20
Glutenfri

Grove karbonader i peppersaus med smørstekt blomkål, servert med rotmos

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, salt

Rotmos
rotmos
rotmos (melk)
800 g
Grove karbonader i peppersaus
grove karbonader m/løk
grove karbonader m/løk (melk)
720 g
peppersaus
peppersaus (melk)
1 pakke
Smørstekt blomkål og rosenkål
blomkål
blomkål
1 stk
rosenkål
rosenkål
200 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
688 kCal
Fett 
44 g
Karbohydrater 
37 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Blomkålbukettene kan også stekes i ovn om du ønsker mindre arbeid. Fordel blomkålen utover et stekebrett med bakepapir, vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen på 200 grader i 15–20 minutter.