Teriyakistekt laksedeig i hjertesalat med jasminris, frisk mangosalsa og sesamfrø
15-20
Laktosefri

Teriyakistekt laksedeig i hjertesalat med jasminris, frisk mangosalsa og sesamfrø

Ingredienser

Allergener

fisk, soya, sesamfrø, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, soyasaus, salt, pepper, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Frisk mangosalsa
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
lime
lime
½ stk
mango
mango
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Hjertesalat
hjertesalat
hjertesalat
2 stk
Teriyakistekt laksedeig
kvernet laksefilet
kvernet laksefilet (fisk)
600 g
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
100 g
Til servering
lime
lime
½ stk
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
soyasaus
soyasaus (soya)
4 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
628 kCal
Fett 
20 g
Karbohydrater 
72 g
Protein 
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server chilimajones eller hakket rød chili til retten for ekstra smak.