Maistortillaer med chilistekt grønnkål og sellerirot, toppet med fetaost og salsa verde
30-40
Glutenfri
Vegetar

Maistortillaer med chilistekt grønnkål og sellerirot, toppet med fetaost og salsa verde

Ingredienser

Allergener

selleri, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Ovnsbakt sellerirot og kikerter
sellerirot
sellerirot (selleri)
600 g
kikerter
kikerter
2 pakker
chipotlemiks
chipotlemiks
1 pakke
Chilistekt grønnkål
gul løk
gul løk
1 stk
grønnkål
grønnkål
100 g
chiliflak
chiliflak
1 pakke
Maistortillaer og tilbehør
maistortillaer
maistortillaer
20 stk
lime
lime
1 stk
fetaost
fetaost (melk)
100 g
srirachasaus
srirachasaus
1 pakke
salsa verde
salsa verde
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
602 kCal
Fett 
28 g
Karbohydrater 
67 g
Protein 
20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne retten med fersk koriander og jalapeño.