Falafeler i pitabrød med rødbetehummus, eplesalat og tzatziki
20-30
Vegetar

Falafeler i pitabrød med rødbetehummus, eplesalat og tzatziki

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, rug, sesamfrø

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, sukker, olje, salt, pepper

Eplesalat
agurk
agurk
½ stk
reddiker
reddiker
1 pakke
grønt eple
grønt eple
1 stk
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
rødløk
rødløk
½–1 stk
dill
dill
½ bunter
sitron
sitron
½ stk
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Tzatziki
agurk
agurk
½ stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
1 pakke
dill
dill
½ bunter
sitron
sitron
¼–½ stk
Pitabrød
pitabrød
pitabrød (hvete, rug)
6 stk
Falafeler
falafeler
falafeler
2 pakker
Tilbehør
rødbetehummus
rødbetehummus (sesamfrø)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
828 kCal
Fett 
33 g
Karbohydrater 
103 g
Protein 
30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Sylt gjerne rødløken for ekstra god smak! Kok opp ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløkskiver. La rødløken trekke i laken frem til servering.