Butter chickpeas med spinat- og sitrussalat, basmatiris og korianderyoghurt
20-30
Glutenfri
Vegetar

Butter chickpeas med spinat- og sitrussalat, basmatiris og korianderyoghurt

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, olivenolje

Basmatiris
basmatiris
basmatiris
250 g
Butter chickpeas
kikerter
kikerter
2 pakker
spinat
spinat
100 g
blomkål
blomkål
1 stk
butter chicken-paste
butter chicken-paste
2 glass
hakkede tomater
hakkede tomater
400 ml
matfløte
matfløte (melk)
3 dl
Koriander- og limeyoghurt
koriander
koriander
½ bunter
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
lime
lime
½ stk
Spinat- og sitrussalat
spinat
spinat
100 g
appelsin
appelsin
1 stk
agurk
agurk
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
lime
lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
667 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
86 g
Protein 
23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Matfløten tåler et oppkok, men unngå at den koker kraftig eller over lengre tid, da kan den sprekke.