Kyllingbryst med maiskrem, ovnsbakte poteter og pastinakk, servert med steinsoppsaus
20-30
Glutenfri

Kyllingbryst med maiskrem, ovnsbakte poteter og pastinakk, servert med steinsoppsaus

Maiskrem smaker nydelig til saftige kyllingbryst, og sammen med en steinsoppsaus med smak av umami er dette skikkelig hverdagsluksus.
Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

melk, smør, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje

Ovnsbakte grønnsaker og kylling
pastinakker
pastinakker
2 stk
poteter
poteter
700 g
sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
600 g
Maiskrem
maiskorn
maiskorn
2 pakker
melk
melk (melk)
1 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Steinsoppsaus
steinsoppsaus
steinsoppsaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
527 kCal
Fett 
21 g
Karbohydrater 
47 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du synes det blir for tidkrevende å lage maiskremen, kan du steke maisen raskt i en stekepanne med litt smør i stedet.