Lofotens fiskeburgere med sitrusbakte søtpotetstaver og aioli
15-20
Laktosefri

Lofotens fiskeburgere med sitrusbakte søtpotetstaver og aioli

Ingredienser

Allergener

fisk, selleri, sennep, soya, bygg, hvete, rug, sulfitt, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), smør

Sitrusbakte søtpotetstaver
søtpoteter
søtpoteter
2 stk
sitruskrydder
sitruskrydder
1 pakke
Grønnsaker
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
tomat
tomat
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
Fiskeburgere
fiskeburgere
fiskeburgere (fisk, selleri, sennep)
500 g
Hamburgerbrød
hamburgerbrød
hamburgerbrød (soya, bygg, hvete, rug)
4 stk
Servering
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
1–2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
680 kCal
Fett 
39 g
Karbohydrater 
52 g
Protein 
30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Fiskeburgerne kan også stekes i ovnen. Bare legg dem på brettet sammen med søtpotetene når det gjenstår 7–8 minutter av søtpotetenes steketid.