Svinekam i steinsoppsaus, med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker
15-20
Glutenfri

Svinekam i steinsoppsaus, med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, salt, pepper, olje, smør

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Ovnsbakte grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
brokkoli
brokkoli
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
Svinekam i steinsoppsaus
aromasopp
aromasopp
100 g
mager svinekam i skiver
mager svinekam i skiver
600 g
steinsoppsaus
steinsoppsaus (melk)
1 pakke
vann
vann
1 dl
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
596 kCal
Fett 
32 g
Karbohydrater 
35 g
Protein 
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Smak gjerne til steinsoppsausen med 1 ss soyasaus for ekstra god smak!