Ovnsbakt laks med spinatkremet linguine og frisk eplesalat
15-20

Ovnsbakt laks med spinatkremet linguine og frisk eplesalat

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje, olivenolje

Spinatkremet linguine
pasta
pasta (hvete)
380 g
purre
purre
1 stk
spinat
spinat
200 g
sitron
sitron
½ stk
matfløte
matfløte (melk)
3 dl
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
Ovnsbakt laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
Eplesalat
grønt eple
grønt eple
1 stk
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
873 kCal
Fett 
42 g
Karbohydrater 
75 g
Protein 
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Smak gjerne til fløte- og spinatsausen med litt dijonsennep.