15-20
Provencekrydrede kyllinglår med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Perlecouscous
Perlecouscous (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Provencekrydrede kyllinglår
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
Vann
1 dl
Stekte grønnsaker
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Lett urtedressing
Urtedressing (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 648 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 57 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis været tillater det kan kyllingen varmes ute på grillen. Eller plukk kjøttet fra beinene, og server det kaldt til couscoussalaten.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Perlecouscous: Kok couscousen etter anvisningen på pakken.
- Provencekrydrede kyllinglår: Del kyllinglårene i leddene. Fordel kyllingen i en ildfast form, og pensle den med litt olje. Ha 1 dl vann i bunnen av formen. Stek kyllingen i ovnen i 15 minutter.
- Stekte grønnsaker: Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter.
- Perlecouscous, fortsettelse: Sil vannet av couscousen når den er ferdigkokt, og krydre med salt og pepper. Bland de stekte grønnsakene, buljongen og couscousen sammen i en stor skål.
- Servering: Server grønnsakene, perlecouscousen og urtedressingen til kyllingen. God middag!