Pannekaker med rødkål, hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressing
Vegetar

Pannekaker med rødkål

hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Hasselnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Pannekaker
1 pakke
(Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Rødkål
300 g
Hvite bønner
1 pakke
Honning
1 pakke
Sitron
1 stk
Fiken
1 stk
Hasselnøtter
1 pakke
(Hasselnøtter)
Selbu Blå
½ stk
(Melk, Laktose)
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Ruccola
50 g
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1221 kcal
Fett:
66 g
Karbohydrater:
113 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fyll pannekakene med rødkål, bønner og ost. Rull pannekakene sammen, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Riv over parmesan om du har, og gratiner pannekakene i ovnen ved 220 grader varmluft i 10 minutter.

Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.  
 Pakk pannekakene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 15 minutter.  
Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll bønnene i kaldt vann. Del sitronen i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kålen og bønnene i omtrent 3 minutter. Tilsett honningen og saften fra sitronen, og krydre med litt salt og pepper. Stek det hele videre i 2 minutter.    
Kutt fikenen i tynne båter. Grovhakk hasselnøttene. Smuldre opp Selbu Blå-osten i mindre stykker. Bland fikenen, balsamicovinaigretten og ruccolaen i en serveringsskål. Ha urtedressingen over i en liten serveringsskål.
Fyll pannekakene med rødkålen, bønnene og blåmuggosten. Server ruccolaen, fikenen, hasselnøttene og urtedressingen til retten.  
Vel bekomme!