Vegetar
Pannekaker med rødkål
hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressingNy oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Hasselnøtter·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Pannekaker
1 pakke
Rødkål
300 g
Hvite bønner
1 pakke
Honning
1 pakke
Sitron
1 stk
Fiken
1 stk
Hasselnøtter
1 pakke
Selbu Blå
½ stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Ruccola
50 g
Lett urtedressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1221 kcal
- Fett:
- 66 g
- Karbohydrater:
- 113 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fyll pannekakene med rødkål, bønner og ost. Rull pannekakene sammen, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Riv over parmesan om du har, og gratiner pannekakene i ovnen ved 220 grader varmluft i 10 minutter.
Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
Pakk pannekakene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 15 minutter.
Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll bønnene i kaldt vann. Del sitronen i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kålen og bønnene i omtrent 3 minutter. Tilsett honningen og saften fra sitronen, og krydre med litt salt og pepper. Stek det hele videre i 2 minutter.
Kutt fikenen i tynne båter. Grovhakk hasselnøttene. Smuldre opp Selbu Blå-osten i mindre stykker. Bland fikenen, balsamicovinaigretten og ruccolaen i en serveringsskål. Ha urtedressingen over i en liten serveringsskål.
Fyll pannekakene med rødkålen, bønnene og blåmuggosten. Server ruccolaen, fikenen, hasselnøttene og urtedressingen til retten.
Vel bekomme!