Meksikansk bowl med pulled jalapeño pork, avokadohummus, sorte bønner og urtedressing
Glutenfri

Meksikansk bowl med pulled jalapeño pork, avokadohummus, sorte bønner og urtedressing

4.12 (117)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Fullkornsris
    135 g
    Sous vide svinebog med jalapeno
    300 g
    Chiliflak
    1 pakke
    Svarte bønner
    1 pakke
    Tomat
    1 stk
    Rødløk
    ½ stk
    Mais
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Avokadohummus
    1 pakke
    Lett urtedressing
    75 g
    (Melk, Laktose)
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 775 kcal
    • Fett: 30 g
    • Karbohydrater: 82 g
    • Protein: 45 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server chiliflakene til retten hvis du ikke er så glad i sterk mat, eller vil justere styrken selv.

    Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
    Tilbered risen som anvist på pakken. 
     Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
     Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med avokadohummusen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.  
    God middag!