Hvit pizza med villhjorteskav, aromasopp og sprø grønnkål, toppet med rørte tyttebær og lagret ost Villhjort
20-30

Hvit pizza med villhjorteskav, aromasopp og sprø grønnkål, toppet med rørte tyttebær og lagret ost

Ingredienser

Allergener

selleri, egg, sennep, melk, sulfitt, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Sprø grønnkål
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
Hvit pizza med villhjorteskav
rødløk
rødløk
1 stk
aromasopp
aromasopp
200 g
urtemiks
urtemiks (sulfitt)
1 pakke
villhjortskav
villhjortskav
250 g
pizzabunner
pizzabunner (hvete, rug)
3 stk
hvitløksdressing
hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk)
3 pakker
Topping
rørte tyttebær
rørte tyttebær
60 g
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
658 kCal
Fett 
27 g
Karbohydrater 
71 g
Protein 
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne pizzaene med syltet rødløk. Kok opp 2 dl vann med 1 dl sukker og ½ dl eddik, og la rødløkskivene trekke i laken i 4 minutter.