Stekt svinekam med tyttebærglasert eple, stekt løk, sennepssjy og potetskiver med grønnkål
20-30

Stekt svinekam med tyttebærglasert eple, stekt løk, sennepssjy og potetskiver med grønnkål

I denne retten får saftig svinekjøtt selskap av en smaksrik sjysaus med sennep, og epleterninger glasert med tyttebær.
Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Potetskiver med grønnkål
poteter
poteter
700 g
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
grønnkål
grønnkål
100 g
Stekt løk
gul løk
gul løk
2 stk
Stekt svinekam
mager svinekam i skiver
mager svinekam i skiver
600 g
Tyttebærglasert eple
norsk eple
norsk eple
1 stk
rørte tyttebær
rørte tyttebær
120 g
Sennepssjy
sjysaus
sjysaus (melk)
1 pakke
grov sennep
grov sennep (sulfitt, sennep)
½–1 glass
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
592 kCal
Fett 
26 g
Karbohydrater 
51 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rist hele pepperkorn i en tørr stekepanne på middels varme i 4–5 minutter. Dette gjør pepperen mildere på smak. Knus pepperkornene, og smak til sausen med dem.