Pannestekt seifilet med grønnkålspoteter, dillstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus
20-30

Pannestekt seifilet med grønnkålspoteter, dillstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Grønnkålspoteter
poteter
poteter
700 g
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
Dillstekte rotgrønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
kålrot
kålrot
300 g
dill
dill
½ bunter
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Rødvinssaus
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
1 pakke
Pannestekt seifilet
seifilet
seifilet (fisk)
650 g
Servering
dill
dill
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
405 kCal
Fett 
12 g
Karbohydrater 
42 g
Protein 
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rotgrønnsakene kan stekes i ovnen sammen med potetene hvis du ønsker en enklere tilberedning.