Marrokkansk lammegryte i krydret tomatsaus med bulgur, tranebær og mandler
30-45

Marrokkansk lammegryte i krydret tomatsaus med bulgur, tranebær og mandler

Søte smaker, aromatiske kryddere og gode råvarer kjennetegner det populære, marokkanske kjøkkenet. Her får du alt dette i én rett.
Ingredienser

Allergener

hvete, mandler

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, vann, olje, salt, pepper

Marokkansk lammegryte
honning
honning
1 pakke
røkt chilikrydder
røkt chilikrydder
½ pakker
mørkokt lammebog
mørkokt lammebog
1000 g
rødløk
rødløk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
tomatpuré
tomatpuré
1 pakke
hønsebuljong
hønsebuljong
1 pakke
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
vann
vann
5 dl
Basisvare
Bulgur med tranebær
bulgur
bulgur (hvete)
250 g
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
tranebær
tranebær
1 pakke
Tilbehør
mynte
mynte
1 bunt
mandelskiver
mandelskiver (mandler)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
799 kCal
Fett 
35 g
Karbohydrater 
73 g
Protein 
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rist mandelskivene i en tørr og middels varm stekepanne, til de får litt farge. Hvis du har sitron hjemme, er det godt å presse litt sitronsaft over retten. En spiseskje smør er godt i bulguren!