Pasta carbonara med bacon, ruccola- og tomatsalat og pinjekjerner
15-20

Pasta carbonara med bacon, ruccola- og tomatsalat og pinjekjerner

Ingredienser

Allergener

hvete, egg, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, pepper, salt

Linguine og grønne erter
pasta
pasta (hvete)
380 g
grønne erter
grønne erter
125 g
Eggeblanding
egg
egg (egg)
2 stk
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
2 stk
Kremet baconsaus
gul løk
gul løk
1 stk
baconterninger
baconterninger
300 g
kremfløte
kremfløte (melk)
3 dl
Ruccola- og tomatsalat
ruccola
ruccola
100 g
cherrytomater
cherrytomater
250 g
pinjekjerner
pinjekjerner
1 pakke
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
927 kCal
Fett 
52 g
Karbohydrater 
77 g
Protein 
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne på middels høy varme i et par minutter, til de er gylne.