Sitruskrydret torskefilet med hvitløkspoteter, glaserte gulrøtter og eple- og dillvinaigrette
20-30

Sitruskrydret torskefilet med hvitløkspoteter, glaserte gulrøtter og eple- og dillvinaigrette

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olivenolje, sukker, salt, pepper, olje

Hvitløkspoteter
poteter
poteter
700 g
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Eple- og dillvinaigrette
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
norsk eple
norsk eple
1 stk
dill
dill
1 bunt
lime
lime
1 stk
olivenolje
olivenolje
1 dl
Basisvare
Glaserte gulrøtter
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
smør
smør (melk)
½ ss
Basisvare
Sitruskrydret torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
650 g
sitruskrydder
sitruskrydder
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
546 kCal
Fett 
27 g
Karbohydrater 
41 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også steke fisken og gulrøttene i ovnen på 210 grader varmluft i omtrent 12 minutter, hvis du ønsker å forenkle oppskriften.