Soppyakiniku med sesamstekt brokkoli og erter, servert med speilegg og villris
20-30
Vegetar

Soppyakiniku med sesamstekt brokkoli og erter, servert med speilegg og villris

Ingredienser

Allergener

soya, sesamfrø, egg, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, hvitvinseddik, vann, soyasaus, olje, salt, pepper

Villrisblanding
villrisblanding
villrisblanding
250 g
Soppyakiniku
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
aromasopp
aromasopp
400 g
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
hvitvinseddik
hvitvinseddik
1½ ss
Basisvare
vann
vann
½ dl
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
1 dl
Basisvare
Sesamstekt brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
2 pakker
grønne erter
grønne erter
2 pakker
lime
lime
½ stk
Speilegg
egg
egg (egg)
4 stk
Topping
vårløk
vårløk
1 pakke
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
½ pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
611 kCal
Fett 
25 g
Karbohydrater 
73 g
Protein 
23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk gjerne saltredusert soyasaus.