Koreanske barbecue-kyllingvinger med knust agurksalat, chilikremet coleslaw og jasminris
20-30

Koreanske barbecue-kyllingvinger med knust agurksalat, chilikremet coleslaw og jasminris

Ingredienser

Allergener

soya, hvete, sesamfrø, fisk, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Koreanske barbecue-kyllingvinger
konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
1300 g
vårløk
vårløk
1 pakke
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
1 pakke
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Knust agurksalat
agurk
agurk
1 stk
chiliflak
chiliflak
½ pakker
sesam- og chilisaus
sesam- og chilisaus (fisk, soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
koriander
koriander
½–1 bunter
sukker
sukker
½–1 ts
Basisvare
Chilikremet coleslaw
rødkål
rødkål
300 g
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
½–1 pakker
lime
lime
½ stk
Tilbehør
lime
lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
1304 kCal
Fett 
84 g
Karbohydrater 
74 g
Protein 
63 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også servere chilimajonesen ved siden av, hvis du foretrekker det.