Elgkarbonader i aromasoppsaus med ovnsbakte jordskokker, potetmos og tyttebær
20-30

Elgkarbonader i aromasoppsaus med ovnsbakte jordskokker, potetmos og tyttebær

Ingredienser

Allergener

melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, hvetemel, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), olje

Potetmos
poteter
poteter
700 g
helmelk
helmelk (melk)
1-2 dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Ovnsbakte jordskokker
jordskokker
jordskokker
500 g
Elgkarbonader i aromasoppsaus
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
aromasopp
aromasopp
200 g
elgkarbonader
elgkarbonader (melk)
630 g
helmelk
helmelk (melk)
3 dl
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
hvetemel
hvetemel (hvete)
½ ss
Basisvare
Tilbehør
rørte tyttebær
rørte tyttebær
120 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
679 kCal
Fett 
28 g
Karbohydrater 
73 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha et par knuste einerbær eller timian i sausen for ekstra smak.