Rask jordskokksuppe med bacon, grønnkål og norsk eple, servert med brød
15-20

Rask jordskokksuppe med bacon, grønnkål og norsk eple, servert med brød

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje

Jordskokksuppe
jordskokksuppe
jordskokksuppe (melk)
2 pakker
Bacon og grønnkål
baconterninger
baconterninger
300 g
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
Rustikke multibrød
rustikke multibrød
rustikke multibrød (hvete, rug)
4 stk
Tilbehør
norsk eple
norsk eple
1 stk
sitron
sitron
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
735 kCal
Fett 
40 g
Karbohydrater 
66 g
Protein 
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Har du sjampinjong eller annen sopp i kjøleskapet? Kutt den opp, stek den i litt smør, og server den til suppen.