Rask jordskokksuppe med bacon, grønnkål og norsk eple, servert med brød
15-20

Rask jordskokksuppe med bacon, grønnkål og norsk eple, servert med brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Jordskokksuppe

jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke

Bacon og grønnkål

baconterninger
Baconterninger
150 g
strimlet grønnkål
Strimlet grønnkål
50 g

Rustikke multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Tilbehør

norsk eple
Norsk eple
1 stk
sitron
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 748 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 68 g
  • Protein 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du sjampinjong eller annen sopp i kjøleskapet? Kutt den opp, stek den i litt smør, og server den til suppen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Jordskokksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
  3. Bacon og grønnkålVarm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter. Ha i grønnkålen, og stek baconet og grønnkålen i 3–4 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen.
  4. Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
  5. Tilbehør: Skyll og kutt eplet i terninger. Kutt sitronen i båter, og server båtene og epleterningene til suppen.
  6. Restetips: Frys ned resten av brokkolistilkene og grønnkålen, eller bruk det i en middag senere i uken.