Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesausLaget på 1-2-3
15-20

Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

pastavann, olje, salt, pepper

Pasta linguine
pasta
pasta (hvete)
380 g
Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus
rødløk
rødløk
1 stk
squash
squash
1 stk
aromasopp
aromasopp
100 g
kryddermarinerte svinestrimler
kryddermarinerte svinestrimler
600 g
tomatpuré
tomatpuré
1 pakke
matfløte
matfløte (melk)
3 dl
pastavann
pastavann
2 dl
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
802 kCal
Fett 
34 g
Karbohydrater 
78 g
Protein 
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek litt finhakket hvitløk med grønnsakene for ekstra smak.