Jordskokksuppe med reddiker, grønnkål, hvite bønner og eple

Laget på 1-2-3

Vegetar

Jordskokksuppe med reddiker, grønnkål, hvite bønner og eple

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jordskokksuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hvite bønner
1 pakke
Reddiker
1 pakke
Norsk eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
1 pakke
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
858 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
104 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.

Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft. 
 Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll reddikene og eplet i kaldt vann, og kutt reddikene i båter og eplet i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek bønnene, reddikene og grønnkålen i 4–5 minutter, eller til reddikene er møre og bønnene har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering. 
Tilbered bagettene som anvist på pakken. 
Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene, og server med bagettene.
Vel bekomme!