Karbonader med grønnsaker i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebærLaget på 1-2-3
15-20

Karbonader med grønnsaker i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener

melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje

Kokte poteter og gulrøtter
gulrøtter
gulrøtter
400 g
poteter
poteter
700 g
Ertestuing
ertestuing
ertestuing (melk)
350 g
Karbonader med grønnsaker i brun saus
karbonader med grønnsaker
karbonader med grønnsaker
720 g
brun saus
brun saus (hvete, melk)
400 g
Tilbehør
rørte tyttebær
rørte tyttebær
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
813 kCal
Fett 
40 g
Karbohydrater 
76 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Varm posen med ertestuingen i vannet med potetene.