Tomatgryte med urtebakte poteter og aioli, toppet med persille
20-30
Vegetar

Tomatgryte med urtebakte poteter og aioli, toppet med persille

En velsmakende tomatgryte med masse grønnsaker og sprø, ovnsbakte poteter du kan dyppe i deilig aioli.
Ingredienser

Allergener

sulfitt, melk, sennep, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Urtebakte poteter
poteter
poteter
700 g
urtemiks
urtemiks (sulfitt)
1 pakke
Tomatgryte
gul løk
gul løk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
bladpersille
bladpersille
½ bunter
purre
purre
1 stk
kikerter
kikerter
2 pakker
appelsin
appelsin
½ stk
tomatpuré
tomatpuré
½ pakker
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
chiliflak
chiliflak
½ pakker
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
150 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
vann
vann
3 dl
Basisvare
Topping
chiliflak
chiliflak
½ pakker
appelsinskall
appelsinskall
2 ts
bladpersille
bladpersille
½ bunter
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
589 kCal
Fett 
29 g
Karbohydrater 
66 g
Protein 
16 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Har du safran liggende? Tilsett gjerne 1 ts for en dypere smak.