Pannestekt lyrfilet med rødløksbakte reddiker og brokkoli, smørsaus og krydderpoteter
20-30

Pannestekt lyrfilet med rødløksbakte reddiker og brokkoli, smørsaus og krydderpoteter

Ingredienser

Allergener

sulfitt, melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Krydderpoteter
poteter
poteter
700 g
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
smør
smør (melk)
1 ts
Basisvare
Rødløksbakte reddiker og brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
reddiker
reddiker
1 pakke
rødløk
rødløk
1 stk
Pannestekt lyrfilet
lyrfilet
lyrfilet (fisk)
650 g
smør
smør (melk)
1 ts
Basisvare
Smørsaus
smørsaus
smørsaus (fisk, melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
459 kCal
Fett 
20 g
Karbohydrater 
37 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Del potetene i to, og stek dem i ovnen med brokkolien for å spare tid og oppvask.