Meksikansk bowl med pulled pork, guacamole, sorte bønner og urtedressing
Glutenfri

Meksikansk bowl med pulled pork, guacamole, sorte bønner og urtedressing

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Pulled pork tar timevis å lage. Her får du ferdiglaget, saftig pulled pork, som passer perfekt til det gode tilbehøret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Jasminris
    125 g
    Pulled pork
    400 g
    Chiliflak
    1 pakke
    Svarte bønner
    1 pakke
    Tomat
    1 stk
    Rødløk
    ½ stk
    Mais
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Guacamole
    1 pakke
    Lett urtedressing
    75 g
    (Melk, Laktose)
    Næringsberegning (per porsjon)
    Energi:
    796 kcal
    Fett:
    28 g
    Karbohydrater:
    83 g
    Protein:
    53 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server chiliflakene ved siden av retten hvis du ikke er så glad i sterk mat.

    Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
    Tilbered risen som anvist på pakken. 
     Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter.   
    Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha bønnene i formen med kjøttet når det gjenstår 5 minutter av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
     Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt rødløken i strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp med guacamolen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.  
    Vel bekomme!