Glutenfri
Meksikansk bowl med pulled pork, guacamole, sorte bønner og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Pulled pork tar timevis å lage. Her får du ferdiglaget, saftig pulled pork, som passer perfekt til det gode tilbehøret.
Pulled pork tar timevis å lage. Her får du ferdiglaget, saftig pulled pork, som passer perfekt til det gode tilbehøret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
Jasminris
125 g
Pulled pork
400 g
Chiliflak
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Lime
1 stk
Guacamole
1 pakke
Lett urtedressing
75 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 796 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 83 g
- Protein:
- 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server chiliflakene ved siden av retten hvis du ikke er så glad i sterk mat.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter.
Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha bønnene i formen med kjøttet når det gjenstår 5 minutter av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt rødløken i strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp med guacamolen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!