Salsicciakarbonader med potetpuré, løksjy, grønne erter og rørte tyttebær
20-30

Salsicciakarbonader med potetpuré, løksjy, grønne erter og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

melk, smør, hvetemel, vann, olje, salt, pepper, sukker, soyasaus, bakepapir (kan sløyfes)

Potetpuré
poteter
poteter
700 g
melk
melk (melk)
2 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Salsicciakrydrede karbonader og ovnsbakt brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
salsicciadeig
salsicciadeig
550 g
Løksjy
gul løk
gul løk
2 stk
oksebuljong
oksebuljong
2 pakker
hvetemel
hvetemel (hvete)
1 ss
Basisvare
vann
vann
2–3 dl
Basisvare
Erter
grønne erter
grønne erter
375 g
Tilbehør
rørte tyttebær
rørte tyttebær
120 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
606 kCal
Fett 
23 g
Karbohydrater 
63 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også servere potetene hele og mose ertene til en puré.