Teriyakiglasert laksefilet med sesambakte gulrøtter, marinert rettich og limeaioli
20-30

Teriyakiglasert laksefilet med sesambakte gulrøtter, marinert rettich og limeaioli

Ingredienser

Allergener

sesamfrø, melk, sulfitt, egg, sennep, fisk, soya, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Fullkornsris
fullkornsris
fullkornsris
250 g
Sesambakte gulrøtter
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Limeaioli
lime
lime
½ stk
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Teriyakiglasert laksefilet
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
Marinert rettich
rettich
rettich
1 bit
lime
lime
½ stk
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
813 kCal
Fett 
48 g
Karbohydrater 
59 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan kutte rettichen i biter, og ovnsbake den sammen med gulrøttene hvis du vil spare tid og oppvask.