Sitruskrydret svinefilet med hasselbackpoteter og smørglasert kål med appelsin, servert med rødvinssaus
30-45
Laktosefri
Glutenfri

Sitruskrydret svinefilet med hasselbackpoteter og smørglasert kål med appelsin, servert med rødvinssaus

Ingredienser

Allergener

egg, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, salt, pepper

Hasselbackpoteter
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
poteter
poteter
700 g
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
1 stk
Sitruskrydret svinefilet
filetstykke av svin
filetstykke av svin
600 g
sitruskrydder
sitruskrydder
1 pakke
Smørglasert kål
rødkål
rødkål
300 g
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
appelsin
appelsin
1 stk
grønnkål
grønnkål
100 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Rødvinssaus
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
469 kCal
Fett 
15 g
Karbohydrater 
40 g
Protein 
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk steketermometer om du har. Kjøttet skal ha en temperatur på 65–68 grader.