Meksikanske fiskepinner med ovnsbakte poteter, kremet maissalat og ingefærstekt brokkoli
15-20

Meksikanske fiskepinner med ovnsbakte poteter, kremet maissalat og ingefærstekt brokkoli

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Kremet mais- og ertesalat
mais
mais
1 pakke
grønne erter
grønne erter
1 pakke
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
150 g
lime
lime
½ stk
Meksikanske fiskepinner og ovnsbakte poteter
delikatessepoteter
delikatessepoteter
600 g
meksikanske fiskepinner
meksikanske fiskepinner (fisk, hvete)
640 g
Ingefærstekt brokkoli
ingefær
ingefær
1 bit
brokkoli
brokkoli
1 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tilbehør
lime
lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
625 kCal
Fett 
28 g
Karbohydrater 
67 g
Protein 
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha litt finhakket vårløk eller koriander i mais- og ertesalaten.