Kormagryte med kjøttdeig og basmatiris, servert med epleraita
15-20

Kormagryte med kjøttdeig og basmatiris, servert med epleraita

Ingredienser

Allergener

sennep, mandler, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Basmatiris
basmatiris
basmatiris
250 g
Kormagryte
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
gul løk
gul løk
1 stk
kjøttdeig
kjøttdeig
550 g
kormapaste
kormapaste (sennep, mandler)
1 glass
kokosmelk
kokosmelk
1 stor boks
erter
erter
125 g
vann
vann
½ dl
Basisvare
Epleraita
norsk eple
norsk eple
1 stk
raita
raita (melk)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
813 kCal
Fett 
44 g
Karbohydrater 
68 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også lage sausen uten å ha i kjøttdeigen, og heller servere kjøttdeigen og kormasausen hver for seg.