Tomatisert ragu med mørkokt svinebog, sellerirot og sjampinjong, servert med bulgur og ruccolasalat
20-30

Tomatisert ragu med mørkokt svinebog, sellerirot og sjampinjong, servert med bulgur og ruccolasalat

Ingredienser

Allergener

hvete, melk, selleri

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, vann, hvetemel, olje, salt, pepper

Bulgur
bulgur
bulgur (hvete)
250 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tomatisert ragu
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
rødløk
rødløk
1 stk
sjampinjong
sjampinjong
100 g
mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
600 g
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
tomatpuré
tomatpuré
1 pakke
vann
vann
4 dl
Basisvare
hvetemel
hvetemel (hvete)
1 ss
Basisvare
Tomat- og ruccolasalat
ruccola
ruccola
50 g
tomater
tomater
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
567 kCal
Fett 
18 g
Karbohydrater 
64 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: For mer smak på raguen, kan du tilsette et par laurbærblader, timian eller basilikum.