Fiskeburger med eplecoleslaw, syltet rødløk og potetfries, servert med srirachadressing
20-30

Fiskeburger med eplecoleslaw, syltet rødløk og potetfries, servert med srirachadressing

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, selleri, sennep, soya, bygg, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Potetfries
poteter
poteter
700 g
Syltet rødløk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider- eller hvitvinseddik
eplesider- eller hvitvinseddik
4 ss
Basisvare
sukker
sukker
4 ss
Basisvare
vann
vann
2 dl
Basisvare
Eplecoleslaw
norsk eple
norsk eple
1 stk
råkostmiks
råkostmiks
300 g
lett urtedressing
lett urtedressing (melk)
75 g
Fiskeburger med hamburgerbrød
Lofotburgere med torsk og sei
Lofotburgere med torsk og sei (fisk, selleri, sennep)
500 g
grove hamburgerbrød
grove hamburgerbrød (soya, bygg, hvete, rug)
4 stk
Srirachadressing
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
srirachasaus
srirachasaus
1 pakke
sukker
sukker
½ ts
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
682 kCal
Fett 
21 g
Karbohydrater 
88 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Om du har igjen rester av den syltede rødløken, kan du oppbevare dem i en lufttett beholder i kjøleskapet i omtrent en uke.