Laget på 1-2-3
Vegetar
Jordskokksuppe
med reddiker, grønnkål, hvite bønner og epleNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jordskokksuppe
1 pakke
Hvite bønner
1 pakke
Reddiker
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 855 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 104 g
- Protein:
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.
Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft.
Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll reddikene og eplet i kaldt vann, og kutt reddikene i båter og eplet i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek bønnene, reddikene og grønnkålen i 4–5 minutter, eller til reddikene er møre og bønnene har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering.
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene, og server med bagettene.
Vel bekomme!