Sitruskrydret svinekam med balsamicomarinert pastasalat, servert med paprikasaus og ruccola
20-30

Sitruskrydret svinekam med balsamicomarinert pastasalat, servert med paprikasaus og ruccola

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje

Balsamicomarinert pastasalat
fullkornspenne
fullkornspenne (hvete)
300 g
rød paprika
rød paprika
1 stk
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
Paprikasaus
paprikasaus
paprikasaus (melk)
1 pakke
Sitruskrydret svinekam
mager svinekam i skiver
mager svinekam i skiver
600 g
sitruskrydder
sitruskrydder
1 pakke
Topping
ruccola
ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
647 kCal
Fett 
26 g
Karbohydrater 
60 g
Protein 
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server grønnsakene og pastaen hver for seg. Du kan også ta vare på eventuelle middagsrester, og spise dem som lunsj dagen etter.