Sitruskrydret svinekam med balsamicomarinert pastasalat, servert med paprikasaus og ruccola
20-30

Sitruskrydret svinekam med balsamicomarinert pastasalat, servert med paprikasaus og ruccola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Balsamicomarinert pastasalat

fullkornspenne
Fullkornspenne (Hvete)
150–200 g
rød paprika
Rød paprika
½ stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
grønt eple
Grønt eple
½ stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke

Paprikasaus

paprikasaus
Paprikasaus (Melk, Laktose)
½ pakke

Sitruskrydret svinekam

mager svinekam i skiver
Mager svinekam i skiver
300 g
sitruskrydder
Sitruskrydder
½–1 pakke

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 655 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 61 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server grønnsakene og pastaen hver for seg. Du kan også ta vare på eventuelle middagsrester, og spise dem som lunsj dagen etter.

  1. Balsamicomarinert pastasalat: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Paprikasaus: Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Hold sausen varm frem til servering.
  3. Sitruskrydret svinekamVarm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side. Krydre med sitruskrydderet og litt salt mot slutten av kjøttets steketid. La kjøttet hvile i et par minutter før servering. 
  4. Balsamicomarinert pastasalat, fortsettelse: Skyll og kutt paprikaen, hjertesalaten og eplet i terninger. Ha den ferdigkokte pastaen i en sil eller et dørslag, og skyll den raskt i kaldt vann. Bland pastaen, paprikaen, hjertesalaten, eplet og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Smak til med salt og pepper.
  5. Topping: Topp retten med ruccolaen.
  6. God middag!