Krydret svinekam med potetchunks og brokkolisalat med rødløk og mais, servert med paprikasaus
20-30

Krydret svinekam med potetchunks og brokkolisalat med rødløk og mais, servert med paprikasaus

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Potetchunks
poteter
poteter
700 g
Krydret svinekam
mager svinekam i skiver
mager svinekam i skiver
600 g
chipotlemiks
chipotlemiks
1 pakke
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
Brokkolisalat med rødløk og mais
brokkoli
brokkoli
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
maiskorn
maiskorn
320 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Paprikasaus
paprikasaus
paprikasaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
550 kCal
Fett 
22 g
Karbohydrater 
46 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også steke brokkolien og løken i ovnen med potetene, de siste 15 minuttene av potetenes steketid.