Sitruskrydret svinefilet med grønne bønner, brokkoli, ovnsbakte poteter og karriremulade
15-20

Sitruskrydret svinefilet med grønne bønner, brokkoli, ovnsbakte poteter og karriremulade

Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Svinefilet
filetstykke av svin
filetstykke av svin
600 g
sitruskrydder
sitruskrydder
1 pakke
Stekte grønnsaker
brokkoli
brokkoli
1 stk
grønne bønner
grønne bønner
150 g
rødløk
rødløk
1 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Karriremulade
remulade
remulade (sulfitt, egg, sennep)
2 pakker
karri
karri
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
563 kCal
Fett 
29 g
Karbohydrater 
33 g
Protein 
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: For et perfekt resultat på kjøttet, kan du bruke et steketermometer og ta kjøttet ut av ovnen når temperaturen viser omtrent 62 grader, og la kjøttet hvile seg opp til omtrent 65 grader.