Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing
15-20

Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener

soya, melk, fisk, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, soyasaus, olje, salt, pepper

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Ingefærstekt brokkoli
ingefær
ingefær
1 bit
brokkoli
brokkoli
1 stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
1 ss
Basisvare
Sprøpanert laks
egg
egg (egg)
1 stk
panering
panering
1 pakke
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
olje
olje (egg)
2 ss
Basisvare
Tilbehør
curry- og mangodressing
curry- og mangodressing (egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
850 kCal
Fett 
48 g
Karbohydrater 
64 g
Protein 
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Har du ikke soyasaus, kan du smake til brokkolien med litt salt i stedet.