Gresk stifado med storfekjøtt, potetmos og persille
20-30

Gresk stifado med storfekjøtt, potetmos og persille

Ingredienser

Allergener

melk, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, melk, vann, malt kanel, eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik , sukker/honning, salt, pepper, olje

Potetmos
poteter
poteter
700 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
melk
melk (melk)
2 dl
Basisvare
Gresk stifado
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
gul løk
gul løk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
aromasopp
aromasopp
100 g
strimlet storfekjøtt
strimlet storfekjøtt
500 g
kryddermiks med fennikel og pepper
kryddermiks med fennikel og pepper (sennep)
1 pakke
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
oksebuljong
oksebuljong
1 pakke
vann
vann
2 dl
Basisvare
malt kanel
malt kanel
¼ ts
Basisvare
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
sukker/honning
sukker/honning
1 ts
Basisvare
Tilbehør
bladpersille
bladpersille
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
416 kCal
Fett 
8 g
Karbohydrater 
49 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha litt laurbærblad, nellik eller tomatpuré i gryten for ekstra god smak.